top of page
large-bird-cage-with-stand-two-doors.jpg

Όροι Χρήσης, Πληρωμής, Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τις παραγγελίες σας μπορείτε να τις κάνετε με τους ακόλουθους τρόπους:

1. Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, σύμφωνα με τα προϊόντα που έχετε τοποθετήσει στο ηλεκτρονικό σας καλάθι αγορών.

2.Mέσω e-mail (kingkongcages@petlover.com), όπου θα μας αναφέρετε τον κωδικό του προϊόντος και τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση και Τηλέφωνο), ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

3.Mέσω facebook στην αντίστοιχη σελίδα μας όπου θα μας αναφέρετε τον κωδικό του προϊόντος και τα στοιχεία σας (Ονοματεπώνυμο, Διεύθυνση και Τηλέφωνο), ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όλων όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, διαθέτουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

1.Πληρωμή με Αντικαταβολή

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, το κατάστημα μας θα ετοιμάσει την παραγγελία και θα την αποστείλλει στην διεύθυνση που μας δώσατε και με την παραλαβή του δέματος πληρώνετε το ποσό της παραγγελίας σας. (Σημείωση: Το ποσό χρέωσης της αντικαταβολής δεν υπολογίζετε στο συνολικό ποσό αλλά αναγράφεται στις σημειώσεις).

2. Πληρωμή με Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελία σας, θα σας δοθουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρείας μας, στους οποίους θα πρέπει να καταθέσετε το ποσό πληρωμής. Η παραγγελία σας θα είναι σε αναμονή μέχρι την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της κατάθεσης σας στο λογαριασμό μας και ακυρώνεται εφόσον περάσει διάστημα 10 ημερών από την ημερομηνία ολοκλήρωσης της παραγγελίας.

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας και εντός μιας ημέρας, εφόσον υπάρχει διαθέσιμο το προϊόν, αποστέλλεται στην διεύθυνση την οποία μας έχετε υποδείξει. Η παραλαβή του δέματος είναι δυνάτον να γίνει η κούριερ, η μεταφορική, αναλόγως του βάρους της παραγγελίας.

Πολιτική αντιμετώπισης παραπόνων

Η εταιρεία μας αντιμετωπίζει τα παράπονα των πελατών με ιδιαίτερη προσοχή και κατανόηση και φροντίζει να δίνει λύσεις το συντομότερο δυνατόν.

Ακύρωση Παραγγελίας

Αν αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ηλεκτρονικής παραγγελίας και πριν την αποστολή των προϊόντων, αλλάξετε γνώμη και δεν επιθυμείτε να σας σταλούν τα προϊόντα που επιλέξατε, επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω του kingkongcages@petlover.com

Πολιτική Επιστροφών:

Ο καταναλωτής έχει στη διάθεσή του προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε και να το αντικαταστήσουμε με άλλο προϊόν που θα επιλέξετε ή με το ίδιο, με την προϋπόθεση το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί και να βρίσκεται στην κατάσταση παραλαβής (συσκευασία) .
To κόστος της νέας αποστολής/αντικατάστασης του προϊόντος επιβαρύνει τον πελάτη, άσχετα με το ύψος της παραγγελίας. για οποιαδήποτε επιστροφή προϊόντος, θα πρέπει πριν, να μας ειδοποιήσετε και να στείλετε φωτογραφίες απο το προιόν στο e-mail: kingkongcages@petlover.com. Απαραίτητη είναι και η επιστροφή της απόδειξης/τιμολογίου.

Υποχρεώσεις του προμηθευτή για ελαττωματικά προϊόντα

Ο πελάτης δικαιούται, εντός των νομίμων χρονικών πλαισίων και ανεξάρτητα από το δικαίωμα αναιτιολόγητης υπαναχώρησης εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών εκ των διατάξεων του ν.2251/1994, να ασκήσει τα εκ του νόμου δικαιώματά του λόγω ελαττωματικότητας του προϊόντος, υποβάλλοντας απευθείας αίτημα στο email kingkongcages@petlover.com

Σε περίπτωση ελαττώματος, μπορείτε να επικοινωνείτε με την εταιρεία μας και να λαμβάνετε όλες τις απαραίτητες και αναγκαίες βοηθητικές κατευθύνσεις και πληροφορίες.

Ασφάλεια Στοιχείων
Το kingkongcages.com διασφαλίζει τα στοιχεία των εγγεγραμμένων κατόχων λογαριασμού από το να χρησιμοποιηθούν από μη εξουσιοδοτημένους παράγοντες. Η πρόσβασή στον λογαριασμό πραγματοποιείται με τη χρήση μοναδικών και ατομικών κωδικών που μόνο ο κάτοχος γνωρίζει και αποτελεί την ταυτότητα του λογαριασμού.
Τα προσωπικά δεδομένα όλων των πελατών χρησιμοποιούνται, βάση του ν.2472/97, αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους. Τα δεδομένα αυτά δεν διαβιβάζονται σε τρίτους.

Πνευματικά δικαιώματα
Ο συγκεκριμένος διαδικτυακός χώρος αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του kingkongcages.com. Είναι παράνομη η οποιαδήποτε αντιγραφή, αναπαραγωγή, τροποποίηση μέρους ή του συνόλου με κάθε τρόπο των περιεχομένων του παρόντος διαδικτυακού χώρου χωρίς την προηγούμενη έγγραφη συγκατάθεση.

Ταυτότητα επιχείρησης

Επωνυμία: kingkongcages


ΑΦΜ: 125589692

ΔΟΥ: HΡΑΚΛΕΙΟΥ

Έδρα: ΓΛΑΥΚΟΥ

Τιμολόγηση προίόντων
Οι τιμές που αναγράφονται στο kingkongcages.com συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ  για αγοραστές εντός Ελλάδας.Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν μονομερώς με βάση την κρίση της επιχείρησης μας.

bottom of page